Lemvig Avis

Omfatter:

Lemvig Avis (13.01.1863 - 31.12.1962)

Kun årgangene 1863-1888 + 1922-1929 er tilgængelige i Mediestream. Der er mange huller i de scannede årgange frem til 1867.

Læs mere om avisen:

Værket „De danske aviser“ findes ikke mere tilgængeligt på nettet. Der er ikke fundet nogen artikel hverken i Wikipedia eller lex.dk, så den bedste kilde til avisens historie er nok, hvad der kan findes i avisen selv. Det fremgår heraf, at avisen altid var af et konservativt tilsnit (fra 1873 erklæret konservativ) – til tider endog kirkeligt med „søndagslæsning“ i lørdagsudgaven, hvor forskellige præster fik lov til at udgyde sig på forsiden. Dette har vel noget at gøre med ejerskabet, som fra 1867 var cand.theol. M.S. Hestbech.

Af bladhovedet på de nyere udgaver (tilgængelige fra 1922) fremgår direkte, at bladet knyttede sig til det konservative folkeparti.

I Krak: Danmarks ældste forretninger fra 1915 kan man læse følgende:

LEMVIG AVIS er grundlagt den 13. januar 1863 af bogtrykker Carl August Meyer og H. P. Munch. Førstnævnte var bladets redaktør og overtog det kort efter for egen regning. I 1867 overgik bladet til cand. theol. M. S. Hestbech (f. 1838, d. 1905), hvis enke, Charlotte Hestbech, overtog bladet med Maja Hestbech som redaktør i Lemvig indtil 1908, Ulrich Hestbech indtil 1914, Th. Haagensen indtil 1915 og derefter A. Hoelgaard. Fra 1883 trykkes bladet i Holstebro sammen med Holstebro Avis, med hvilken den delvis fik stof og redaktion fælles.

Bladet havde vistnok aldrig et oplag på mere end 3-400 expl., og at det holdt helt frem til 1962 skyldtes iflg. „De danske aviser“ udelukkende tilslutning fra „egnens talrige religiøse fiskerbefolkning“ og fra tid til anden tilskud fra den lokale konservative vælgerforening.


Forfatter Titel Fra Til Note
1863
W. Genast Fra skovene 16.01.1863 26.02.1863
Anon Rovmorderens hat. Af en londonsk policemands papirer 26.02.1863 07.03.1863
Anon Spionens barn. Af en firsindstyveårigs liv 10.03.1863 19.03.1863
Anon En episode af slavehandelen i Amerika 19.03.1863 02.04.1863
09.04.1863 07.05.1863 Charles Nodier: Les aveugles de Chamouny – En del aviser mangler i mediestream
Anon Et nyt sind 09.05.1863 06.06.1863 Wilkie Collins: A New Mind - senere i Queen of Hearts som Brother Owen’s Story of the Parson’s Scruple. – Sidste afsnit mangler i Mediestream
(Athalia Schwartz) (Møllerens Babette) 06.06.1863 25.06.1863 Første afsnit mangler i Mediestream
30.06.1863 07.07.1863 Anon: Recollections of af Police-Officer: The Gaming-House. – Første nummer mangler i Mediestream
Anon Skyldig eller ikke skyldig 12.07.1863 28.07.1863 Anon: Recollections of af Police-Officer: Guilty or Not Guilty.
Chr. Winther Kistestenen 01.08.1863 20.08.1863
St. St. Blicher Livø 22.08.1863 26.09.1863 Sidste sider mangler
Anon Skuddet i øjet 26.09.1863 24.10.1863 Charles Wilkins Webber: Jack Long, – The Oversat af Sofie Hortent in the Eye – En del numre mangler
Anon Ti år 27.10.1863 05.11.1863 Marc Michel: Chacon son tour
Carit Etlar Skipper Ellen 05.11.1863 10.12.1863 Sidste blad mangler
Carit Etlar En polsk fyrste 12.12.1863 12.01.1864 Sidste blad mangler
1864
? ? 12.01.1864 21.01.1864 William Russell: Recollections of a Detective Police-officer: The Twins – Første blad mangler
? ? 11.02.1864? 27.02.1864
Anon Herakles, eller Scener af livet i Georgien 01.03.1864 ??.??.1864
Stewart Harrison Magnolia'en bestemt til London med bomuld 12.07.1864 28.07.1864 Spf.
Anon En død mands hævn. Hvorledes den sattes i værk, og hvorledes den endte 06.10.1864 17.12.1864 Germain Cloud: A Dead Man's Revenge, in Three Chapters
Anon De to søskendebørn 22.12.1864 28.12.1864 William Arthur Brown Lunn: The Two Nephews
1865
Anton Nielsen Under krigen 07.01.1865 18.02.1865
Anon Den sorte kokarde 25.02.1865 04.03.1865
Anon Sofies sløjfe 09.03.1865 27.04.1865
George Borrow Isopels historie, en sigøjneridyl 29.04.1865 17.08.1865 Uafsluttet, den eller de aviser, hvori slutningen findes, må mangle i Mediestream
Anon Hvorledes jeg kom til en kone 23.12.1865 17.02.1866 Spf.
1866
Anon Louisdoren 24.02.1866 22.03.1866 Spf. – Sidste afsnit 22. marts mrk. sluttes, men ikke fundet – der mangler flere numre i slutningen af marts i Mediestream
1867
Anon En episode af en redaktørs liv 28.03.1867 - Fra engelsk
1868
C. A. Thyregod Skildringer af det virkelige liv 09.01.1868 13.02.1868 Maren Avlskarl – To forskudte
Anon En rædselsfuld nat 12.03.1868 21.04.1868 Wilkie Collins: A Terribly Strange Bed
Anon Gabriel 21.04.1868 08.08.1868 Wilkie Collins: Gabriel's Marriage
N. Hancke Slavekrigen 21.07.1868 23.07.1868 Spf.
Anon Vort sammenstød med sørøverne 19.09.1868 13.10.1868 S. Jointon Hooper: Our Brush With the Pirates
Edgar Poe Fortællinger, frit oversatte af k.: Mordene i Rue Morgue 08.12.1868 16.01.1869
1869
Edgar Poe Fortællinger, frit oversatte af k.: Det stjålne brev 20.03.1869 13.05.1869
Cabiro „Murder will out“ 01.05.1869 -
Edgar Poe Fortællinger, frit oversatte af k.: Guldbillen 13.05.1869 02.09.1869 Kommer drypvis i flere omgange, og er ikke afsluttet
R. S. Skæbnesvangre øjeblikke 14.10.1869 28.10.1869
1870
Jean Macé Ånden og den lille by. Fortælling for de store børn 24.06.1870 27.06.1870
1871
Anon Hasardspillerne 25.11.1871 02.12.1871 E. S. Smith: The Russian Slave
Anon En vedetpost 05.12.1871 07.12.1871
N. Hancke „Bette Jakob“ 21.12.1871 28.12.1871
1872
Anon En frygtelig situation. Sand begivenhed 08.02.1872 10.02.1872
Anon „Megæra“s undergang 09.03.1872 12.03.1872
Anon Pistolskuddet 09.04.1872 13.04.1872 Af Alexandr Pusjkin
1873
Intet
1874
Intet
1875
Emile Souvestre Den lille koloni 18.01.1875 29.01.1875
G. Hiltl Fra kirkerensningens tid. Et træk af den danske prinsesse Elisabeth, kurfyrstinde af Brandenburgs, liv 01.02.1875 10.02.1875 Ved A. Th. Jakobsen
Anton Nielsen „Det er skidt med Laves“ 22.02.1875 03.03.1875
Anon Blandt sørøverne 12.03.1875 14.04.1875 Efter tysk ved V.B.
Anon På lokomotivet. En virkelig tildragelse 14.05.1875 19.05.1875
F. A. Becker Fra bondekrigens tid 21.07.1875 03.11.1875
Bendix Hansen Den forvandlede hare 05.11.1875 08.11.1875
Bendix Hansen Virkelige spøgelseshistorier 10.11.1875 12.11.1875
A. Makar Et natstykke fra Herzegowina 17.11.1875 19.11.1875
Emanuel Henningsen Bratte omvekslinger 22.11.1875 13.12.1875
1876
Anon Et sagn fra Niagara 28.02.1876 06.03.1876 Fra engelsk
L. Budde Vulle Fidus. En historie om et kosteskaft 15.05.1876 21.06.1876
Claude Gerard Det Hastford'ske våben 23.06.1876 15.01.1877 Fra svensk
1877
Anon Det sorte fregatskib 26.02.1877 19.03.1877 The Black Frigate
Camillo Bruun Gale Christen Hjort 11.07.1877 -
1878
Carl Chop Professor Schmidts eventyr 08.05.1878 03.06.1878
August Blanche Næstsøskendebørnene, eller En frokost på Middelhavet 14.06.1878 -
x. Fra skruernes tid. En sand tildragelse efter det engelske 21.06.1878 01.07.1878
Henry Peterson Kong Salomons opal 05.07.1878 31.07.1878 Frit oversat ved Scheelund
Karl Emil Franzos Min onkel Bernhard 02.08.1878 14.08.1878
Anon En luftsejlads 19.08.1878 23.08.1878 Fra engelsk ved M. V. Bruun
Anon Ormedoktoren 26.08.1878 13.09.1878 Fra tysk ved Th. Scheelund
Alexandre Dumas Gaetano Sferra 18.09.1878 16.10.1878
Anon „En perle“ 18.10.1878 21.10.1878
Hilda Aagaard Fra fattigkvartererne. Et par oplevelser 01.11.1878 04.11.1878
Th. Griesinger Den hvide slavinde 06.11.1878 04.08.1879
1879
Emile Souvestre Det tunge kors 11.08.1879 13.08.1879
W. Braunau Et eventyr i Amerika. Fortalt efter det virkelige liv 20.08.1879 03.09.1879
Martin Pigen havde dog smag, eller Hvorfor gubben Holm gjorde piruetter 17.10.1879 03.11.879 Oversat af S.M.
Anon I tusmørke i Düsseldorf. En sælsom erfaring 10.11.1879 19.11.1879 Oversat af S.M.
A. de Foublanque Neddysset 26.11.1879 19.12.1879 Oversat af S.M.
1880
Anon Under fromheds maske 07.01.1880 19.01.1880 Oversat af S.M.
Anon Pottiers villa. Skildring fra den fransk-tyske krig 19.01.1880 09.02.1880 Anon: The Villa Pottier - Oversat af S.M.
Anon Doris. Fortælling fra „Old Blackheath“ 09.02.1880 25.02.1880 Doris. A Tale of Old Blackheath - Oversat af S.M.
Anon Sasassa-dalens mysterium. En sydafrikansk fortælling 31.03.1880 14.04.1880 Arthur Conan Doyle: The Mystery of Sasassa Valley (A South African Story) - Oversat af S.M.
Anon En dramatisk forfatter (Af „Et par år i Londons hemmelige politi“) 24.05.1880 07.06.1880
Grenville Murray Gardekaptajnens forræderi. Fortælling om et nihilistisk komplot 21.06.1880 25.06.1880
Frank Vizeteley Smuglere i Pyrenæerne 26.06.1880 07.07.1880 Oversat af S.M.
Anon Min russiske ven 07.07.1880 12.07.1880 Anon: My Russian Friend. A Story – Oversat af S.M.
Anon Kvækeren og stratenrøveren 12.07.1880 16.07.1880 C.W.: Der Quäker und der Straßenräuber – Oversat af S.M.
Anon Fortalt ved arnestedet 16.07.1880 21.07.1880 Miss Houston: Told in the Firelight - Oversat af S.M.
Anon Skildvagten 29.07.1880 31.07.1880
Anon Mr. Chuckers benklæder 02.08.1880 03.08.1880
Edmondo de Amicis Billeder af det italienske soldaterliv 09.08.1880 19.08.1880 En eftermiddag i kasernen – Buketten – To venner – Oppasseren
L. Herbst Klotilde. Nutidsnovelle 21.08.1880 14.09.1880 Ved J.Th.
Wilkie Collins Jesabels datter 15.09.1880 25.01.1881 ezebel's Daughter – Oversat af –t–
1881
Hans Hoffmann Den dovne Beppo 26.01.1881 03.02.1881 Oversat af F. V. Greibe
Bret Harte Fra gaden (Uddrag af Betragtninger af en morgenmand 04.02.1881 05.02.1881
Anon Opdaget. En tysk kriminalhistorie 07.02.1881 14.02.1881
Rosenthal-Bonin Ravsøgeren 21.02.1881 08.07.1881 Oversat af –t–
Anon En tvekamp i Nordamerika 11.07.1881 12.07.1881
Anon Et rejseeventyr 16.07.1881 22.07.1881
Anon Et ophold på Spidsbergen 29.07.1881 04.08.1881
Anon Ikke skyldig 05.08.1881 28.01.1882 Etta W. Pierce: „Not Guilty“ – Ved Al. Schumacher
1882
Henry Greville Lebedka 01.02.1882 04.02.1882
Anon Forlorne hår 06.02.1882 13.02.1882 Fra tysk
Henry Greville Den store bjørn 25.02.1882 01.03.1882
Rosenthal-Bonin Diamantsliberen 16.03.1882 15.07.1882 Oversat af –t–
Anon En chloralhydratspisers selvbekendelse 17.07.1882 21.07.1882 Gordon Stables: Confessions of an English Chloral Eater
Pehr Thomasson Kong Oscar og skovfogden 29.07.1882 09.08.1882 Fra svensk ved E.B.
Karl Neumann-Strela Sukkerdukken 11.08.1882 22.08.1882
P. Erve En historie om en stige 05.09.1882 - Oversat af Peter Eriksen
Anon Højst fem ord 06.09.1882 15.09.1882 Fra tysk
Anon Fra mørke til lys 16.09.1882 25.09.1882 Fra tysk
Anon En skæbnesvanger aprilsspøg 26.09.1882 03.10.1882 Frans Eugenius: Eene noodlottige aprilgrap
Emil Velskau Hvad hedder hun? 04.10.1882 09.10.1882 Fra tysk
Louis Thiele Skitser fra minerne 09.10.1882 13.10.1882
Anon Firmaet Middleton 13.10.1882 24.10.1882 Fra tysk
Gustav Hocker Tilståelsen 26.10.1882 03.11.1882
Anon Et eventyr i Louisianas sumpe 04.11.1882 09.11.1882 Fra tysk
Anon En god ven. Af en opdagelsesbetjents erindringer 09.11.1882 16.11.1882 Ved L. Maurice
Anon Hans hustru 17.11.1882 30.11.1882 Fra engelsk
Anon Sibyls svar 30.11.1882 04.12.1882 Fra engelsk
Anon „Vindruen“ 04.12.1882 15.12.1882 Fra tysk
Mrs. E. Burke Collins Noras eksperiment 15.12.1882 16.12.1882
Fedor Maria Et håndkys. Historisk episode 18.12.1882 22.12.1882
Felix Lilla Nattelejet i skoven. Fortælling fra Ohio 23.12.1882 02.01.1883 Fra tysk af K–b
1883
Henning Fox Ingeborgs medgift. Fortælling fra Valdemarstiden 03.01.1883 21.03.1883 Forf. er pseud. for Ingvor Bondesen
Bertran Moster 24.03.1883 02.04.1883
Ed. Ziehen Den hemmelighedsfulde gæst. Nymodens spøgelseshistorie 04.04.1883 06.04.1883 Fra tysk af K–d
Rosenthal Bonin Lizzies ed. En New Yorker novellette 07.04.1883 12.04.1883 Fra tysk
Gustave Toudouze Lægens skelet 24.04.1883 01.05.1883 Oversat af A.H.
Mathilde Lønnberg Et misgreb 04.05.1883 01.05.1883
Felix Lilla Under jernhård tvang. Fortælling fra det italienske kunstnerliv 19.05.1883 23.05.1883 Fra tysk af K–d
Hans Arnold En skovtur 24.05.1883 22.06.1883 Oversat af P.B.
Adelaide Procter Pigen fra Bregenz 29.06.1883 30.06.1883 Digt
Mark Twain Den kapitolinske Venus 30.06.1883 03.07.1883 Oversat af A.H.
Madame Charles Reybaud Mulatten 06.07.1883 25.07.1883 Oversat af A.H.
Anon Skoflikkerens væddemål 26.07.1883 27.07.1883 Ved –n–m
Anon Ildliljen. Efter Scribners „monthly illustrated magazine“ 28.07.1883 22.08.1883 Julia Thompson von Stosch Schayer: Tiger Lily – Oversat af A.H.
Emile Gaboriau En mærkelig husejer 25.08.1883 27.08.1883 Oversat af A.H.
Hans Arnold Husfæller 28.08.1883 17.09.1883 Oversat af Z
H. Engelcke I hulvejen. Kriminalnovelle 19.09.1883 26.10.1883
Anon Et brugt flygel 29.10.1883 06.11.1883 Fra tysk
Ludvig Harder Familiesplid 15.11.1883 20.02.1884 „Lokaliseret“
1884
Levin Schücking Dobbeltgængeren 21.02.1884 05.04.1884 Oversat af Carl Funck
Anon En rytterbedrift 08.04.1884 18.04.1884 Fra tysk ved –n–m–
Carl Funck En historie om to hunde 18.04.1884 25.04.1884
Emanuel Henningsen Hvilested 26.04.1884 14.05.1884
E. Estel Den forsvundne rejsekuffert 14.05.1884 20.05.1884
J. Gautier Forbuden frugt. En kinesisk historie 20.05.1884 27.05.1884 Oversat af A.H.
Anon Jean Roquelin. Fortælling fra Louisiana 27.05.1884 05.06.1884 George Washington Cable: Jean-ah Poquelin, men nok hentet i Th. Bentzons overs. fra Revue des deux Mondes 1883. – Fra fransk ved b–p–c–h
F. Arnefeldt En livslænke 05.06.1884 30.07.1884 „Lokaliseret“ - Forf. er pseud. for Jenny Hirsch
Mark Twain Hvorledes jeg redigerede et landøkonomisk tidsskrift 30.07.1884 01.08.1884
Bret Harte En episode af en spillers liv 01.08.1884 08.08.1884
G. Mac Donald, dr. jur. Lensbaronen af Lossie 08.08.1884 18.11.1884 Oversat af M.F.
Levin Schücking Viola. Humoreske 18.11.1884 26.11.1884
Anon Det uopdagede land 26.11.1884 16.01.1885 William Dean Howells: The Undiscovered Country – Oversat af M.K.
Ingvor Bondesen En julefortælling 24.12.1884 - Spf.
1885
André Theuriet Bigarreau 17.01.1885 29.01.1885
A. von Winterfeld På liv og død. En gammel irsk historie 30.01.1885 22.02.1885
Anon Miss Dorn 22.02.1885 26.02.1885 Fra engelsk af J.
Paul Heyse Et delt hjerte 26.02.1885 14.03.1884 På dansk ved –n–m
Ludovic Halévy Criquette 14.03.1885 28.04.1885 Oversat af P. Koch
E. Marlitt Damen med karfunklerne 29.04.1885 25.07.1885
Ernst Wickert Skolemesteren fra Labiau. En historie fra Luthers tid 27.07.1885 09.08.1885 Oversat af –n–m–
Hans Arnold Papas tandpine. Humoreske 09.08.1885 14.08.1885
Hans Arnold En regndag i landliggertiden 14.08.1885 25.08.1885
Maurus Jokai Gengangeren 25.08.1885 28.08.1885 Oversat af A.H.
E. Braddon En uhyggelig historie 28.08.1885 05.09.1885 M. E. Braddon: Ralph the Bailiff
Anon Grev Jacques 05.09.1885 24.09.1885 Adolphe Belot: Le Comte Jacques
Anon En kvindes bekendelser 24.09.1885 04.10.1885
Sacher Masoch Hr. og fru Rys. En gammel-polsk historie 04.10.1885 08.10.1885
Anon Det tilfrosne dyb 09.10.1885 25.10.1885 Wilkie Collins og Charles Dickens: The Frozen Deep
Gustav von Meyern Brudefærden. Romantisk tidsbillede fra det femtende århundrede 27.10.1885 20.12.1885 Oversat af H. Rasmussen
Anon Jeg er ikke alene! 20.12.1885 -
Marie Olfers Et fornuftparti 22.12.1885 08.01.1886 Oversat af –n–m–
W. Heimburg Doktorklokken. Julefortælling 23.12.1885 25.12.1885 Spf. - Fra tysk af J.W.
1886
M. E. Braddon Hemmeligheden på Fernwood 09.01.1886 16.01.1886 The Mystery of Fernwood - Oversat af A.H.
Kommandør P. F. Giødesen En julenat til søs 16.01.1886 19.01.1886
Grevinde Hahn-Hahn Utballa 19.01.1886 06.02.1886
Maurice Montégut Badestedet. Fortælling fra den fransk-tyske krig 06.02.1886 09.02.1886 Oversat af A.H.
Th. Richard Aftenen før brylluppet 09.02.1886 18.02.1886 Oversat af –a–m–
Rudolph Lindau Gordon Baldwin 18.02.1886 18.03.1886 Oversat af –n–m–
Ignota En portugisisk historie 19.03.1886 20.03.1886
Anon Onkel Humberts historie 20.03.1886 02.04.1886 Fra tysk ved –n–m–
Ø Seks timer i London. Skitse 02.04.1886 06.04.1886
Pusjkin Pistolskuddet 06.04.1886 10.04.1886
Friederich Gerstäcker Kunstberideren 10.04.1886 23.07.1886
Bret Harte Indesneet i Eagles 24.07.1886 20.08.1886 Oversat af –n–m–
Gaston Bergeret I overilelse 21.08.1886 04.09.1886 Oversat af A. A. M–M
Madame d'Arbouville En gammel landsbydoktors fortælling 05.09.1886 12.09.1886 Oversat A.H.
Anon Min desertør 15.09.1886 22.09.1886 Fra engelsk af W
L. Herbst Clotilde 25.09.1886 09.10.1886 Oversat af A.M.
A. de Calonne Den bortspillede hustru 10.10.1886 13.10.1886
Anon Hvorledes Faith kom og gik 13.10.1886 19.10.1886 Annie Trumbull Slosson: How Faith came and went
*** I tredje afdelings ban. Tidsroman 20.10.1886 29.12.1886
–n –ch Ellen i Mosehuset 24.12.1886 - Spf.
Anon Højtidsstunden 25.12.1886 - Spf. – Oversat af Kjerulf Henriksen
Anon Jaques Morand 29.12.1886 01.01.1887 Fra fransk af –e–p
1887
E. Maus Kongen af Preussen og hans lakaj 01.01.1887 - Af Fire hundrede fortællinger
Anon Pakken i det brune papir 04.01.1887 14.01.1887 Josephine Elizabeth Anstice Clifford: The Brown-Paper Parcel - Oversat af M.K.
Anon Margery og Margaret. Et juleeventyr 15.01.1887 03.02.1887
Jules Lemaitre Et parisisk plejebarns skæbne 30.01.1887 - Spf. – Oversat af A.H.
F. V. Hacklånder Den smukke beriderske 02.02.1887 08.02.1887 Spf. - Ved Spids
Henry Greville Savelis sonoffer 03.02.1887 12.03.1887
T. B. Aldrich (frit efter) Dronningen af Saba 12.03.1887 26.03.1887 Overat af A.H.
Anon Mit sidste julebal som ungkarl 13.03.1887 - Spf. - Ved Spids
Karl Frenzel Penge 27.03.1887 28.04.1887 Oversat af –n–m–
Anon Poverina 28.04.1887 16.06.1887 Olga Cantacuzène-Altiéri:Poverina
Wilkie Collins Galejslaven 03.06.1887 11.06.1887 Spf. - Amelia B. Edwards: Picking up terrible company, fra Tom Tiddler's Ground – Oversat af Sp–s
Anon Kærlighed i Heidelberg 18.06.1887 05.07.1887 Julie Annevelle: Le Docteur Weisemann - Fra fransk ved H. S.
Anon Sit fædreland skylder man alt 02.07.1887 - Maurice Sayde: L'Obus
Philipp Lenz Bataljonsfanen. Militær humoreske 05.07.1887 15.07.1887
Anon Spøgelses-brudgommen. En rejsendes fortælling 19.07.1887 22.07.1887 Washington Irving: The Spectre Bridegroom – Oversat af F–z
Julius Grosse Roserne fra Geestemünde. Livsbillede 23.07.1887 29.07.1887 Oversat af B.W.B.
J. van Dewall Blandt guder 31.07.1887 03.08.1887 Oversat af N.R.
F. Talbot Den afhuggede hånd 04.08.1887 11.08.1887
C. de Varigny Ella Wilson 12.08.1887 28.08.1887 Fra fransk af A.H.
O. Roquette Familiehjem 30.08.1887 20.10.1887 Oversat af –n–m–
Anon Tre venner. Fortælling fra den fransk-tyske krig 09.10.1887 14.10.1887 Joseph Montet: Au Pied du Mur – Fra fransk ved Spids
Paul Heyse Laurella 20.10.1887 27.10.1887 Oversat af A.H.
Cécilie Keyserling-Rautenburg Tilbage til livet. Krimnalhistorie 28.10.1887 10.11.1887 Oversat af Z
Florence Marryat Phyllida 11.11.1887 01.02.1888
Anon En julegudstjeneste 24.12.1887 - Spf.
1888
J. von Dewall At fejle er menneskeligt 01.02.1888 05.02.1888 Oversat af N.R.
Anon Et dristigt væddemål 03.02.1888 04.02.1888 Spf. – Fra tysk af N.R.
Ouida Umilta 05.02.1888 22.02.1888 Oversat af C.L.H.
Gerhard Stein Den gådefulde bankanvisning. Kriminalnovelle 22.02.1888 17.03.1888 Fra tysk af N.R.
Anon Gamle Daniels penge 20.03.1888 20.04.1888 Walter Besant: To Call Her Mine – Oversat af M.K.
Clara Cron Ottilie 20.04.1888 08.05.1888 Oversat af A.n.
C. Jænner En fristelse 09.05.1888 22.06.1888 Oversat af Z
M. E. Braddon Under den røde fane 26.06.1888 31.08.1888 Under the Red Flag
Anon En bryllupsrejse 31.08.1888 20.09.1888 Fra tysk
N. A. Guthmann Zacharula 20.09.1888 30.09.1888 Oversat af –n–m–
Anon Hvorledes det gik miss Cecil 02.10.1888 23.10.1888 Duchess (Margaret Wolfe Hungerford): A Maiden All Forlorn – Oversat ad H.S.
Hugh Conway Vildsomme veje 24.10.1888 28.11.1888 Oversat af A.M.
A. Cosmar Et avisfrieri 28.11.1888 19.12.1888 Oversat af A–n
Alfred de Bréhat Kaptajn Fitzmoor 19.12.1888 Uafsluttet ved udgangen af 1888 Oversat af A.H.
Lauritz Petersen Intet juletræ 25.12.1888 - Spf.
H. Rosenthal-Bonin Ved det gyldne horn. Julefortælling 29.12.1888 Uafsluttet ved udgangen af 1888 Spf. – Oversat af –n–m–
Lemvig Avis findes ikke online i Mediestream mellem 1889 og 1921
1922
Don Gesualdo ? 03.01.1922
Rosenthal-Bonin Vagabonden 16.01.1922 07.03.1922 Oversat af C. Reiffenstein-Hansen
Mrs. Alexander Stolthedens sejr 08.03.1922 10.06.1922 The Cost of Her Pride
Arkadij Avertsjenko Oprørets udbrud. Nutidsskitse 01.06.1922 - Spf.
Anon Hvem er den rette 12.06.1922 - Oversat af Sigrid Opffer
Anon En reddende engel 28.07.1922 15.08.1922 Spf.
Anon Lykkestenen 16.08.1922 06.10.1922
Johan Skjoldborg Ensomme folk. Fortællinger 07.10.1922 25.10.1922 Grethe på lien – Per Hywers sommerdag – En brydhammer – De gyldne drømmes by – Skæbne – Eventyrrejsen – Kræn i Kragheden
Anon Lykkens hemmelighed 25.10.1922 12.12.1922 Gustav vom See (G. v. Struensee): Geheimnisse des Glücks – Oversat af Sigrid Opffer
Morten Korch Møllen i Lunde, Nutidsfortælling 13.12.1922 Uafsluttet ved årets udgang
Anon Den uventede julegave 20.12.1922 21.12.1922 „Ved Sigrid Opffer“
Chr. Engelstoft Børnenes jul 22.12.1922 -
Martha Lichtenberg Madsen Jule-minder 23.12.1922 -
Ingeborg Vollquartz Juleklokkerne 23.12.1923 -
Anders J. Eriksholm Julebarnet 23.12.1922 -
Lisa Mikaély Den gamle ovns hemmelighed 27.12.1922 28.12.1922
Aage Barfoed Buldoggen 29.12.1922 30.12.1922
lemvig_avis.txt · Sidst ændret: 27/07/2022 20:04 af Kim N. Jensen
CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0